Site Logotype

Algemene voorwaarden

Zo werkt Nails & Beauty by Monique

De algemene leveringsvoorwaarden van Nails & Beauty by Monique

1. Aanvaarding

Als je een bestelling doet bij Nails & Beauty by Monique, ga je akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden zoals deze staan beschreven op deze pagina.

2 Service en bereikbaarheid

2.1 Bereikbaarheid

Je kunt ons het makkelijkste bereiken per email op info@nails-beautybymonique.nl Heb je vragen over een bestelling, dan kun je ook met ons bellen. We zijn bereikbaar op 06-55 41 42 55. Ook kan je ons bereiken per Facebook Messenger (chat) of Whatsapp (chat).

2.2 Levering

We streven er naar alle bestellingen iedere werkdag na 15.00 uur te verzenden. Bestel je voor die tijd, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. Er kan natuurlijk altijd een uitzondering zijn, als er even iets niet op voorraad is.

2.3 Verzendkosten

Voor de levering in Nederland en België worden geen verzendkosten gerekend boven een bestelbedrag van 100 euro. Daaronder worden de verzendkosten doorberekend aan de klant.

3. Jouw rechten als klant

3.1 Je kunt bestellingen annuleren

Je mag altijd je bestelling van producten bij Nails & Beauty by Monique,  annuleren binnen 14 dagen. Dat doe je door eerst even contact met ons op te nemen en de producten naar ons terug te sturen. Terugsturen kan naar:

Nails & Beauty by Monique

Bolakker 14

5056 LV Berkel – Enschot

Als je de producten terug wilt sturen na ontvangst, dan verwachten we wel dat je zorgvuldig omgaat met de producten, zodat we de producten in goede staat terug kunnen ontvangen. De portokosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Doe een briefje met je gegevens erop in je retourpakket, zodat wij weten waar het vandaan komt.

3.2 Herstellevering

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles volgens je verwachting te laten verlopen. Is het toch niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Mocht je bestelling niet goed zijn aangekomen, dan sturen we je een vervangend pakket toe. Neem gerust contact met ons op als iets niet is zoals je had verwacht.

3.3 Terugstorting

Als je een pakket hebt teruggestuurd en wij het in de oorspronkelijke staat hebben terug ontvangen, zullen we direct het aankoopbedrag terugstorten naar je rekening (de rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen drie werkdagen weer op jouw rekening.

4. Ons aanbod

4.1 Geldigheid

Als ons aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of bepaalde voorwaarden, dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het aanbod.

4.2 Omschrijving

We doen ons best om het aanbod zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Maken we ergens een foutje in, dan kan dat helaas gebeuren en kan je ons er niet aan houden. Het aanbod bevat altijd de prijs inclusief BTW, de eventuele kosten van aflevering, wat je moet doen om te bestellen, hoe je kunt annuleren, hoe je kunt betalen en hoe je contact met ons kunt opnemen.

5. Wet Bescherming Persoonsgegevens

We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. Daarmee houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over Nails & Beauty by Monique,  . We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen je gegevens nooit aan anderen doorgeven, ook je e-mailadres niet.

6.Garantie

Je kunt erop rekenen dat wat er op de verpakking staat, ook echt in de producten zit. Dat garanderen we. De garantietermijn is net zo lang als de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Je hebt dezelfde garantie als wij van onze fabrikant of leverancier krijgen.

7. Aansprakelijkheid

De eventuele productaansprakelijkheid van Nails & Beauty by Monique,  is beperkt tot het bedrag dat onze schadeverzekering bij een gegrond verklaarde claim uitkeert. De aansprakelijkheid van Nails & Beauty by Monique,   (anders dan productaansprakelijkheid) is beperkt tot directe schade en het bedrag van de netto factuurwaarde van het product. Nails & Beauty by Monique,  is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte schade.

8. Algemeen

8.1 Nails & Beauty by Monique,

Nails & Beauty by Monique,  is een geregistreerd handelsmerk van Nails & Beauty by Monique, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 61659576 . Het BTW nummer is NL003219677B96. Nails & Beauty by Monique is gevestigd aan de Bolakker 14, 5056 LV in Berkel – Enschot. Dit is tevens onze Salon, bezoek- en postadres.                                                                                                                      

8.2 Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.

Deze voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst bij Nails & Beauty by Monique of als je Nails & Beauty by Monique machtigt tot het afschrijven van het bestelbedrag van je bankrekening. Je kunt ze zien voordat je een bestelling plaatst. Heb je producten terug gestuurd, dan betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending, terug. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren en dan storten we het geld terug.