Site Logotype

Behandelingen

Nails & Beauty by Monique verzorgd de volgende behandelingen.

Nagels

Gellak  

Geschikt voor zowel handen als voeten. Draagtijd op de handen 3 – 4 weken en voeten 5 – 7 weken. Geen slijtage, geen vlekken en zolang de draagtijd is een fantastische glans. 

Kunstnagels

Kunstnagels ( rubber base/ BIAB, Gel, Acryl, Polygel ) 

Geschikt voor de handen. Met een kunstnagelsysteem kan je de nagel corrigeren, verlengen en opbouwen. Denk bijvoorbeeld aan nagelbijters, getraumatiseerde nagels of wanneer ze telkens inscheuren of afbreken.  

Draagbaar 3 – 4 weken.  

Wimperlifting

Met een LashLift lift je de natuurlijke wimpers om ze meer volume te geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen pad aan "gelift" en met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Zichtbaar 4 – 6 weken. 

Wimper kleurbehandeling

Laat ogen extra stralen door een Lash Tint behandeling! Geniet van prachtige donkere wimpers tot wel 4 weken. Deze behandeling kan je mascara overbodig maken als je van een natuurlijke look houdt. Combineer in combinatie met een Lash Lift voor de ultieme look. 

 

service image

Wenkbrauw treatment 

Naast het shapen en stylen van de wenkbrauw kan je er ook voor kiezen om ze te kleuren met henna!  

Henna maakt het mogelijk om gezichtshaar te kleuren zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Henna kleurt naast de gezichtsharen ook de huid waardoor de intensiteit wordt verhoogd en met een zichtbaarheid van tot wel 5-6 weken van het intense effect.